Lejeboliger Esbjerg - viser nu ledige lejligheder nær Esbjerg

Lejemål fundet: 206

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Esbjerg?

Lige nu har vi 206 ledige lejeboliger i Esbjerg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Esbjerg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Esbjerg har husleje fra 0 til 12900.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Esbjerg?

I Esbjerg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Esbjerg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Esbjerg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Esbjerg er hovedby i Esbjerg Kommune, og byen ligger ud til havet i Sydvestjylland. Esbjerg er omgivet af flot natur med Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet samt kystlinjen som naboer.

Esbjerg er Danmarks femtestørste by med over 70.000 indbyggere. Esbjerg er forbundet med Kolding via motorvej E20, så der er nem adgang til at fortsætte mod Odense, Flensborg eller Aarhus på motorvejen.

Esbjerg er kendt for sit fiskeri, havnen og offshore-aktiviteter. Du finder også Esbjerg lufthavn nord for byen. Det er relativt nemt at finde en lejebolig i Esbjerg.

Esbjerg har i den seneste årrække spillet i Superligaen med sit fodboldhold, som har hjemmebane på Blue Water Arena. Herudover er byen bl.a. kendt for det tilbagevendende event Esbjerg Rock Festival, som har været afholdt siden 1991 i Vognsbølparken.

Byen har også en række interessante museer og mindesmærker f.eks. Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum og Esbjerg Kunstmuseum. Der er en stolt søfartshistorie i Esbjerg.

Der findes et varieret udbud af lejeboliger i Esbjerg. Du kan finde alt fra dyre liebhaver lejligheder til billige 1 værelses lejligheder til leje i centrum af byen. Du kan også finde rækkehuse og familiehuse til leje.

Her på Boligninja.dk får vi hele tiden nye lejelejligheder. Huslejen spænder vidt på de forskellige ledige lejligheder, men Esbjerg er ikke blandt de dyreste byer. Generelt er Esbjerg en flot og spændende by omgivet af havet og skøn natur.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin