Lejeboliger Haderslev - viser nu ledige lejligheder nær Haderslev

Haderslev er en forholdsvis stor by ved den syddanske kyst, der byder på et væld af historiske og kulturelle muligheder. Byen selv har en interessant og meget gammel historie, og i dag bærer byen stadig et folkeligt og historisk kulturelt præg med plads til både nye og gamle arkitektoniske bygninger.

Hvad enten du kigger efter en hyggelig centralliggende lejlighed eller en lejlighed tæt ved havet, skov og natur, så er Haderslev et fantastisk valg. Du kan se en oversigt over de forskellige lejligheder i Haderslev herunder og forhåbentlig finde den, der passer lige til din stil og smag.

Lejemål fundet: 150

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Haderslev?

Lige nu har vi 150 ledige lejeboliger i Haderslev på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Haderslev?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Haderslev har husleje fra 0 til 10300.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Haderslev?

I Haderslev har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Haderslev? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Haderslev, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Haderslev er en domkirkeby i det østlige Sønderjylland med lidt over 20.000 indbyggere. Haderslev er en del af Haderslev Kommune som hører til Region Syddanmark. Byen ligger i smuk natur ved Haderslev Fjord.

Det er nemt at tage motorvej E45 til Kolding eller Aabenraa, som er de nærmeste større byer.

Sønderjysk Elitesport har sit hovedsæde i Haderslev, som bl.a. har et fodboldhold, som spiller i superligaen og har hjemmebane på Haderslev Fodboldstadion.

Haderslev er rig på oplevelser uanset om du er til afslapning på stranden, skønne naturoplevelser eller aktiviteter for store og små.

Huslejen for en 3 værelses lejlighed i Haderslev ligger typisk på omkring 4.000 kr. Du kan også finde en flot lejebolig med udsigt ud over Haderslev Fjord.

Du kan også finde familiehuse til leje og rækkehuse i Haderslev. Der er også et stort udbud af lejelejligheder til fornuftige priser i byen, som udbydes af både private og boligforeninger.

Her på Boligninja.dk finder du altid et stort udbud af ledige lejeboliger i Haderslev eller Trekantsområdet. Vi får hele tiden nye lejemål ind på siden, som dækker alt fra hus til leje, en lejelejlighed eller et hyggeligt rækkehus i Haderslev.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin