Ofte stillede spørgsmål

Log ind og adgangskode

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den. Klik på ‘glemt adgangskode’ ved log ind og indtast derefter din e-mail adresse. Du vil derefter få tilsendt en mail med et link til at ændre din adgangskode.

Jeg kan ikke huske hvilken mail, jeg oprettede mig med

Er du i tvivl om hvilken e-mail, du har oprettet dig med, så kontakt kundeservice.

Jeg har fået ny e-mail adresse, kan jeg selv ændre den?

Ja, i menuen under rediger profil kan du redigere din e-mail. Her kan du også redigere navn, adgangskode og boligagenter. Når du har indtastet din nye e-mail, sender vi en bekræftelseskode til e-mailadressen, som du skal indtaste for at bekræfte din nye e-mailadresse.

Boligsøgning

Kan Boligninja.dk svare på spørgsmål om konkrete lejemål?

Nej, vi kan desværre ikke svare på konkrete spørgsmål om de enkelte lejemål. Boligerne på Boligninja.dk kommer fra en lang række professionelle udlejere, og spørgsmålene skal rettes til disse. Kontaktoplysninger på udlejer finder du i den enkelte boligannonce. For at få adgang til kontaktoplysningerne kræver det blot, at du opretter en Boligsøgerannonce.

Hvordan kontakter jeg udlejer?

Du finder kontaktoplysninger på udlejer i den enkelte boligannonce. For at få adgang til kontaktoplysningerne kræver det blot, at du opretter en Boligsøgerannonce.

Jeg kan ikke se udlejers telefonnummer eller email.

Du kan se kontaktoplysningerne på udlejer, så snart du har oprettet en Boligsøgerannonce.

Jeg søger kun lejemål, hvor husdyr er tilladt, hvordan ser jeg det ved de enkelte lejemål?

Hvis det ikke står oplyst under den enkelte annonce, så henvend dig direkte til udlejer.

Jeg har et spørgsmål der ikke fremgår af FAQ (Ofte stillede spørgsmål), hvad gør jeg?

Hvis du har et spørgsmål, der ikke blev besvaret i vores FAQ, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os på info (a) boligninja.dk

Abonnement og e-mails

Hvad koster det at benytte Boligninja.dk?

Det er gratis at have en bruger på Boligninja.dk og gratis at benytte vores BoligAgent e-mail-service, som sørger for at give dig besked, så snart et nyt ledigt lejemål, der lever op til dine krav, annonceres. For at få adgang til udlejers kontaktoplysninger, kræver det dog. at du har en Boligsøgerannonce. Priser og vilkår for abonnement på Boligsøgerannonce fremgår på abonnementssiden for din profil.

Hvor finder jeg kvitteringen for mit køb?

Du finder kvitteringen for dit køb af en boligersøgerannonce under abonnement i menuen

Hvor finder jeg mit ordrenummer?

Dit ordrenummer er det 4-cifrede nummer, som står oplyst under abonnement i menuen.

Jeg vil gerne have en email, når en bolig matcher mine krav

Hvis du allerede har oprettet en bruger, bliver der automatisk oprettet en boligagent, når du bruger søgefunktionen på forsiden. Boligagenten sørger for at du modtager en mail, når nye lejemål, der matcher din søgning, annonceres. Du kan oprette så mange boligagenter, som du vil. Du kan rette og slette dine boligagenter under rediger profil i menuen.

Hvordan afmelder jeg e-mails/boligagenter?

Du kan rette og slette dine boligagenter under rediger profil i menuen. Du kan også afmelde boligagenter ved at klikke på linket i bunden af de mails, som du modtager fra boligagenten.

Jeg har oprettet mig som bruger, men modtager ingen e-mails fra jer?

Har du hverken modtaget en bekræftelsesmail ved oprettelsen af din bruger, eller mails vedrørende ledige lejemål, så dobbelttjek gerne hvilken e-mailadresse, du har benyttet til at oprette din profil. Tjek også gerne dit spam-filter. Det kan ske at vores e-mails til dig er havnet der.

Hvordan afmelder jeg min Boligersøgerannonce?

Du kan afmelde din Boligersøgerannonce her https://www.boligninja.dk/info/afmelding eller ved at klikke på abonnement i menuen.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin