Lejeboliger København - viser nu ledige lejligheder nær København

Lejemål fundet: 667

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i København?

Lige nu har vi 667 ledige lejeboliger i København på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i København?

De boliger der i øjeblikket er ledige i København har husleje fra 0 til 30400.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i København?

I København har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i København? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i København, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Danmarks hovedstad er med sine næsten 1,3 millioner indbyggere en kulturel metropol. Her finder du Danmarks absolut bedste muligheder inden for kulturevents, sportsarrangementer, historiske attraktioner, shopping, og spisesteder. I København finder man landets mest pulserende diversitetsfyldte byliv, der gør byen til mange danskeres foretrukne sted at bo – og af samme grund kan det til tider være svært at finde ny bolig i København.

Mere, større og bedre
Uanset hvilke andre fornøjeligheder, du har stødt på andre steder i landet, garanteres det, at du finder det samme i København i en udgave, der er større og bedre. Storkøbenhavn byder på et excentrisk havnemiljø, storslåede forlystelsesparker, uendelige gågader, majestætiske slotte og monumenter og anarkistiske Christiania. København har alt, hvad man kan drømme om, og det er ikke uden grund, at indbyggerne er nogle af de gladeste i verden.

Den perfekte studieby
København er centrum for mange ting, men især universitetet trækker unge til fra hele landet såvel som resten af verden til byen. De høje levestandarder, cafemiljøer, nattelivet og ikke mindst muligheden for at bo for sig selv i det indre København er en lokkende tanke for mange, og det er ganske naturligt. Man kommer tæt på studiet, men man kommer så sandelig også tæt på alt andet, hvad man normalt i studieårene finder interessant. VEGA, Kongens have, de hyggelige cafeer ved både Sortedams Sø og Nyhavn er alle gode bud på steder at besøge en lun sommeraften såvel som en råkold formiddag, hvis du vil socialisere dig som ung i staden. Som en del af studiepakken får du sågar også lov at boltre dig på Danmarks flotteste bibliotek i form af Det Kongelige Bibliotek, der har Den Sorte Diamant til at pryde havnefacaden.

Seværdigheder i København
Christiania er det første, der falder en ind. Den autonome bydel er et exceptionelt stykke historie om, hvorfor man vil frigøre sig, og hvordan et samfund fungerer uden en regering til at støtte. Fristaden har mange af de samme ting, som et normalt velfungerende samfund har, men blot med andre regler og krav. Vil man lidt væk fra det autonome miljø, kan man tage en tur på et af Københavns mange museer. Cisternerne, museum for moderne glaskunst, Teatermuseet og Dansk Jødisk Museum er blot nogle af de mange muligheder der findes.

I København ligger også både Bakken og Tivoli, som er to populære forlystelsesparker. Bakken, den tidligere dyrehave, lægger i dag ramme for den perfekte for- og eftermiddag med familien og vennerne i naturlige omgivelser. De mange forlystelser, sjov og ballade kan fjerne enhver negativitet, og verdens ældste forlystelsespark er helt bestemt et besøg værd, Det samme kan siges om den mere centrale ækvivalent i form af Tivoli midt inde i Københavns centrum. Nattelivet i København er også noget helt særligt. De eksklusive barer og unikke store og små koncertsteder fanger enhver, der bevæger sig ud i mørket. Besøg kødbyen, VEGA, Rust, HIVE og alle de andre diskoteker.

Boligjagt i København
Det kan være svært og ikke mindst dyrt at bosætte sig i København, men i sidste ende er det ofte det hele værd. I København kan du både leje huse, rækkehuse, store og små lejligheder samt værelser. Det kan dog være svært at finde et sted at bo i København, da det er populært og prisen på boligerne er også derefter. Leder man længe og intensivt nok, vil der dog ofte komme åbningerne, fordi der vil være en vis udskiftning blandt de 1,3 millioner indbyggere. Vær vågen og vaks, og du vil helt sikkert finde et sted til dig.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin