Lejeboliger Kolding - viser nu ledige lejligheder nær Kolding

Er du boligsøgende og på udkig efter en lejlighed i Kolding? Hos Boligninja kan du finde din nyeste lejelejlighed i Danmarks 7. største by. Vi udbyder lejeligheder til fordelagtige priser i Kolding by og omegn. Vi giver dig et nemt og overskueligt overblik over ledige lejligheder på markedet, og opdaterer løbende, så du hele tiden har adgang til de nyeste lejelejligheder.

Priserne i Kolding er yderst rimelige, derfor kan du få meget for pengene og finde lækre lejligheder, som ikke sprænger budgettet. Det er uanset om du vælger at flytte ind i midt Kolding by, i udkanten af Kolding, i nybyggeri eller i en ældre lejlighed. Vores boligudbud i Kolding indeholder noget for enhver smag.

Lejemål fundet: 245

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Kolding?

Lige nu har vi 245 ledige lejeboliger i Kolding på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Kolding?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Kolding har husleje fra 0 til 15995.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Kolding?

I Kolding har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Kolding? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Kolding, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Find lejlighed i Kolding

Vil du bo i en by der har det hele? Så er fjordbyen Kolding helt sikkert noget for dig. Byen er Danmarks 7. største by og har hele 60.500 indbyggere. Kolding er en gammel by med rødder helt tilbage fra middelalderen. Sankt Nicolai Kirke fra 1200-tallet er et smukt bevis på dette. Byen har både overlevet krige, pest, velstand og stagnation op gennem tiderne, og de gamle gader i Kolding vidner stadig om en historie fuld af begivenheder. UNESCO har derfor også udnævnt byen til at være et unikt vidnesbyrd om en kulturel tradition.

Læs mere om Koldings kultur og natur eller dyk ned i byen detaljeret og unikke historie og lær meget mere om alle byens herligheder.

Populære og moderne Kolding

I dag er Kolding også en moderne by med både uddannelsesinstitutioner, jobmuligheder, shopping, attraktioner og meget mere. Den smukke by er desuden omgivet af strand, skove og fjorde, og byen bliver mere og mere populær blandt studerende, ældre, enlige og familier.

Kolding har både skønne villaer, attraktive lejeboliger og forskellige studieboliger til rådighed, så hvad end du ønsker at købe eller leje permanent eller midlertidigt, så har Kolding det hele. De ledige lejeboliger i Kolding er meget attraktive, så tøv ikke for længe. Ønsker du lejlighed i Kolding med kort afstand til både shopping, uddannelse eller job, så find dit nye hjem allerede i dag.

Derfor søger flere og flere lejlighed i Kolding

Pga. byens centrale placering i Danmark, er Kolding både en succesfuld handels- og erhvervsby og uddannelsesby med både universitet og mange andre forskellige muligheder for videreuddannelse. Nogle af de uddannelser, som du kan tage i Kolding er Designskolen Kolding, International Business Academy (IBA), Erhvervsakademi Kolding, University College Syddanmark og Syddansk Universitet. Dette har i stigende grad gjort byen særdeles attraktiv. Med flere og flere indbyggere, så er Kolding i høj grad også en kulturel by med både koncertsal og teatre blandt mange andre kulturinstitutioner og konferencefaciliteter.

Særligt kan det gamle kongeslot Koldinghus nævnes. Slottet gav indbyggerene i Kolding både arbejde og beskyttelse i tiden under enevælden og den tidlige industrialisering. Koldinghus er Jyllands sidste kongeborg og har siden den blev bygget for mere en 700 år siden spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie, både som grænseværn og som residens for de kongelige. I dag er Koldinghus et af Koldings spændende museer som viser én af byens mange sider. Gør som så mange andre, flyt i lejlighed i Kolding og bliv en del af byens charme.

Koldings mange muligheder

De mange tilflyttere gjorde flere ting mulige for byen og b.la derfor har Kolding i dag Jyllands største shoppingcenter med over 120 forskellige butikker, restauranter og caféer. I bymidten finder du tilmed ikke mindre end ni gågader med mange specialbutikker, der ligger i de ofte smukke, gamle bygninger.

Kolding har også både badestue, søbad, bibliotek, bryghus og botanisk have, som er et besøg værd.

Desuden er der også mange muligheder for at være aktiv og nyde naturen. Kolding har nemlig både gode fiskerimuligheder, udendørs klartre- og legeland for børn og voksne og mange sportshaller med mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Med en lejlighed i Kolding er alle byens herligheder lige om hjørnet. Bo i en moderne og aktiv by med sjæl, hjerte og plads til alle. Led efter en af de attraktive lejeboliger i Kolding allerede i dag.

Kolding er tilmed kendt for at huse et helt unikt design-liv. Kolding har mottoet ”Kolding – Vi designer livet”. Design både er og bliver i det kommende år en større del af byen. Design City Kolding er en ny bydel i Kolding ved havnen, som bliver en designby i byen, hvor du bl.a. finder det nye Syddansk Universitet.

I Kolding finder du også Designskolen Kolding, House of Design, kunstmuseet Trapholt. Kolding har desuden en lang række af små designvirksomheder, der beviser at Kolding er centrum for design, kunst og arkitektur.

Dette ses også i Latinerkvarteret, hvor kulturkomplekset Nicolai med Nicolai Biograf & Café, Nicolai Kunst & Design, Nicolai Scene, Nicolai for Børn og Koldings stadsarkiv kombinerer design, kunst og (børne) i hjertet af Kolding.

Med en lejebolig i Kolding er du sikret gode transportmuligheder

Med bopæl i Kolding har du gode muligheder for offentlig transport. Både Intercitytog og regionaltog kører gennem Kolding station flere gange om dagen. Bybusser og regionalbusser kører flere gange i timen, og Kolding ligger i øvrigt tæt på Kolding lufthavn og Billund lufthavn.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin