Lejeboliger Randers - viser nu ledige lejligheder nær Randers

Leder du efter en lejlighed i Randers eller omegn? Så kan du her på siden hurtigt danne dig et overblik over nogle af de mange muligheder for lejeboliger, som byen rummer. Randers er Danmarks 6. største by med næsten 63.000 indbyggere. Her er gode muligheder for både shopping og byliv. Byen er et godt sted for børnefamilier med et bredt udvalg af daginstitutioner, folkeskoler og gymnasier.

Randers ligger blot 39 kilometer fra Aarhus, og der går direkte både tog- og busforbindelser. I løbet af en halv time kan du derfor stå midt på Aarhus Hovedbanegård. Dette gør en lejlighed i Randers til den oplagte mulighed, også for den studerende i Aarhus, der ønsker at få flere kvadratmeter for pengene.

Lejemål fundet: 348

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Randers?

Lige nu har vi 348 ledige lejeboliger i Randers på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Randers?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Randers har husleje fra 0 til 22000.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Randers?

I Randers har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Randers? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Randers, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Randers ligger i Østjylland, og er landets sjettestørste by med sine over 60.000 indbyggere. Byen ligger i et naturskønt område med adgang til Randers Fjord og mange attraktive områder.

Randers er omfattet af et bakket landskab med let adgang til Gudenåen og Kattegat. Byen er godt placeret med indfaldsveje fra E45 til alle dele af boligområderne. Samtidig ligger Randers flyveplads nord for byen. Der er kun ca. 40 km på motorvejen til Aarhus. Derfor kan Randers være et attraktivt sted at søge f.eks. lejet bolig, hvis du pendler i bil.

Der er også mange studerende, som læser i Aarhus, men har valgt at finde sig en studiebolig i Randers og så pendle med f.eks. toget til Aarhus. Grunden til det er, at der er mange ledige lejeboliger i Randers, som er overkommelige prismæssigt selv for studerende. Et eksempel kan være en centralt beliggende 4 værelses lejlighed til lidt over 4.000 kr. om måneden.

De fleste ledige lejligheder ligger inde i bymidten, og huslejen er langt billigere end for tilsvarende lejligheder i Aarhus. Udbuddet er også langt større, og det er derfor hurtigt at finde en lejebolig.

En af byens stoltheder er Randers FC, som spiller fodbold i Superligaen på AutoC Park Randers med plads til over 10.000 tilskuere. Byen huser også Randers Regnskov, som er blandt Europas største kunstigt etablerede regnskove med over 500 forskellige planter og dyr.

Byen har et godt skoleudbud som også omfatter Gymnasiet Randers Statsskole og Randers Tekniske Skole. Randers Kommune er en del af Region Midtjylland.

Her på Boligninja.dk har du rig mulighed for at finde ledige lejeboliger i Randers, huse til leje eller et dejligt rækkehus. Der kommer hele tiden nye lejemål til i bymidten, og du finder alt fra 1 værelses lejligheder til flotte Penthouselejligheder eller familieboliger ned mod Randers Fjord.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin